Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.


Acest site este intretinut si administrat de Argent Textil SRL cu sediul in Bucuresti, Str. D-na Ghica 64, bloc 70 , inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/1302/09.02.2011 , CUI - 28006895 , Banca : ING, Capital Social 500.000 RON


SC Argent Textil SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Intregul continut al acestui site www.incaltaminte-argent.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea Argent Textil SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Argent Textil SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. (Argent Textil SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.Orice probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se vor transmite pe urmatoarea adresa de email office@incaltaminte-argent.ro. Se va solicita numar de inregistrare pentru sesizarea facuta.


Argent Textil SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


 Argent Textil SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a preturilor afisate in acest site sau produselor achizitionate prin intermediul acestui site.


Preturile afisate sunt valabile numai pentru comenzile online. Atat preturile cat si specificatiile tehnice de pe site sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producatori sau furnizori, epuizarea unei promotii, etc. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Disponibilitatea stocurilor si pretul ferm pot fi verificate telefonic, prin fax sau e-mail. Argent Textil SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.


 Acest website si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. Argent Textil SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Argent Textil SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la contact@incaltaminte-argent.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


 Argent Textil SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau cand in urma verificarilor comanda poate fi neserioasa. Clientul va primi inapoi banii incasati de Argent Textil SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Argent Textil SRL dar nu si alte despagubiri.


 Valoarea maxima a obligatiilor companiei Argent Textil SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate Argent Textil SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor se face conform regulamentului Argent Textil SRL de returnare a produselor.


Conditii de returnare Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele Argent Textil SRL . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Clientii Argent Textil SRL pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.incaltaminte-argent.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, dar nu inainte de primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail argenttextil@gmail.com. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Costurile de transport a retururilor sunt achitate de catre client conform OUG 34/2014

Vânzătorul acceptă returnarea produselor achiziționate din magazinele sale de pe teritoriul României, aflate în aceiași stare în care au fost cumpărate. Produsele pot fi returnate (dacă acestea nu sunt personalizate) într-un înterval de 30 zile calendaristice de la data achiziției. Nu se va efectua nici un retur și nici o sumă nu va fi restituită dacă produsul nu este în aceiași stare în care a fost livrat, dacă prezintă modificări fizice

În calitate de consumator nu puteți denunța unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
contract de furnizare produse executate după specificațiile dumneavoastră, sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Aceste lucruri fiind enunțate în art. 16, OUG 34/2014. “ARTICOLUL 16 Exceptări de la dreptul de retragere [...] c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; “.
Argent Textil SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Argent Textil SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Compania Argent Textil SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.incaltaminte-argent.rose stabileste si confirma in momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei Argent Textil SRL. In conditii speciale. Argent Textil SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Argent Textil SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la argenttextil@gmail.com


www.incaltaminte-argent.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.incaltaminte-argent.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Argent Textil SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.